Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

Kód: 76
Neohodnoceno
98 Kč –20 %
Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty
98 Kč –20 % 78 Kč
Skladem

Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla přispět k jeho propagaci. Vznikla z oblíbených receptů našich spolupracovníků - tradičních účastníků oblíbené soutěže Recepty naší rodiny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Formát 145 x 200 mm, brožovaná, 96 stran, barevná příloha,
EAN 9788073221379

 

Polévky z jehněčího a skopového masa
Pečené jehněčí a skopové maso
Rolády a závitky
Špízy, šašliky
Minutkové a grilované řízky
Jehněčí a skopová žebírka v různých úpravách
Pečené a dušené jehněčí a skopové plátky
Guláše a "jejich příbuzní"
Jehněčí na houbách, zelenině a luštěninách
Jehněčí a skopové na bylinkách
Speciality z jehněčího a skopového masa
Mleté jehněčí a skopové maso
Pokrmy z jehněčích a skopových drůbků
Výrobky z jehněčího a skopového masa
Kůzlečí maso

Doplňkové parametry

Kategorie: Všechny tituly
Autor: Kolektiv autorů
Formát: 145 x 200 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 96
Barevnost: Černobílá, barevné přílohy
EAN: 9788073221379

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení