Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty

Kód: 76
Neohodnoceno
98 Kč –20 %
Jehněčí, skopové a kůzlečí recepty
98 Kč –20 % 78 Kč
Skladem

Jehněčí nepopiratelně patří mezi ty nejdelikátnější ze všech druhů masa. Přesto celková spotřeba tohoto nutričně cenného a chutného masa u nás je ve srovnání s ostatními zeměmi EU velmi malá. Tato kuchařka by proto měla přispět k jeho propagaci. Vznikla z oblíbených receptů našich spolupracovníků - tradičních účastníků oblíbené soutěže Recepty naší rodiny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Formát 145 x 200 mm, brožovaná, 96 stran, barevná příloha,
EAN 9788073221379

 

Polévky z jehněčího a skopového masa
Pečené jehněčí a skopové maso
Rolády a závitky
Špízy, šašliky
Minutkové a grilované řízky
Jehněčí a skopová žebírka v různých úpravách
Pečené a dušené jehněčí a skopové plátky
Guláše a "jejich příbuzní"
Jehněčí na houbách, zelenině a luštěninách
Jehněčí a skopové na bylinkách
Speciality z jehněčího a skopového masa
Mleté jehněčí a skopové maso
Pokrmy z jehněčích a skopových drůbků
Výrobky z jehněčího a skopového masa
Kůzlečí maso

Doplňkové parametry

Kategorie: Všechny tituly
Autor: Kolektiv autorů
Formát: 145 x 200 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 96
Barevnost: Černobílá, barevné přílohy
EAN: 9788073221379

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: