Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová
Kód: 345Související produkty
Detailní popis produktu
Formát 170 x 240 mm, vázaná, 128 stran, celobarevná na křídě,
EAN 9788073222307
Ukázka:
CUKETOVÉ ZELÍ
Cuketa, cibule, olej, kmín, pepř, ocet, cukr, sůl
Velkou cuketu oloupeme, mladší strouháme nahrubo celou, posolíme a chvíli dusíme na troše oleje, aby pustila vodu. Přendáme na cedník a vodu slijeme. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme okapanou cuketu, ochutíme a podusíme.
"To je nejklasičtější recept na přípravu cuketového zelí, ale tak ho dělám jenom výjimečně. Při troše fantazie může totiž být cuketové zelí korunou oběda. Co třeba dusit cibulku na slanině a přidat nastrouhané jablko a kapku bílého vína? Anebo dát místo obyčejného octa vinný? Nebo estragonový? Anebo namísto kmínu provensálské koření? To už by se pak mohlo jmenovat ZELÍ JEDNA BÁSEŇ. Maso k tomu děláme normální. Zatím..."
Doplňkové parametry
Kategorie: | Doporučujeme |
---|---|
Autor: | Jana Štěpánková |
Formát: | 170 x 240 mm |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 128 |
Barevnost: | Celobarevná na křídě |
EAN: | 9788073222307 |