Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Kód: 37Související produkty
Detailní popis produktu
Několik základních rad k přípravě minutkového masa
Jak správně připravit řízky
Marinování masa
Jak správně připravit bifteky
Bifteky - hovězí maso
Vepřové řízky na mnoho způsobů
Biftečky a jiné smažené pokrmy z mletého masa
Pochoutky z jater
Kuřecí řízky, kapsy a minutkové závitky
Krůtí řízky
Rychle připravené králičí plátky
Rybí filátka
Minutky ze zvěřiny
Řízky ze šunky a jiných masných výrobků
Ochucená másla, omáčtičky a chuťovky k minutkám
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Všechny tituly |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.2 kg |
| Autor: | Alena Doležalová |
| Formát: | 145 x 200 mm |
| Vazba: | Brožovaná |
| Počet stran: | 112 |
| Barevnost: | černobílá, barevné přílohy, ilustrace |
| Dodavatel: | Nakladatelství Dona s.r.o. |
| EAN: | 9788073221119 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
