Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Kód: 37
Neohodnoceno
98 Kč –20 %
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
98 Kč –20 % 78 Kč
Skladem

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa
v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Formát 145 x 200, brožovaná, 112 stran, barevná příloha, ilustrace,
EAN 9788073221119


Několik základních rad k přípravě minutkového masa
Jak správně připravit řízky
Marinování masa
Jak správně připravit bifteky
Bifteky - hovězí maso
Vepřové řízky na mnoho způsobů
Biftečky a jiné smažené pokrmy z mletého masa
Pochoutky z jater
Kuřecí řízky, kapsy a minutkové závitky
Krůtí řízky
Rychle připravené králičí plátky
Rybí filátka
Minutky ze zvěřiny
Řízky ze šunky a jiných masných výrobků
Ochucená másla, omáčtičky a chuťovky k minutkám

Doplňkové parametry

Kategorie: Všechny tituly
Autor: Alena Doležalová
Formát: 145 x 200 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 112
Barevnost: černobílá, barevné přílohy, ilustrace
EAN: 9788073221119

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: