Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Kód: 37
Neohodnoceno
98 Kč –20 %
Bifteky, řízky a další výborná masíčka
98 Kč –20 % 78 Kč
Skladem

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa
v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Formát 145 x 200, brožovaná, 112 stran, barevná příloha, ilustrace,
EAN 9788073221119


Několik základních rad k přípravě minutkového masa
Jak správně připravit řízky
Marinování masa
Jak správně připravit bifteky
Bifteky - hovězí maso
Vepřové řízky na mnoho způsobů
Biftečky a jiné smažené pokrmy z mletého masa
Pochoutky z jater
Kuřecí řízky, kapsy a minutkové závitky
Krůtí řízky
Rychle připravené králičí plátky
Rybí filátka
Minutky ze zvěřiny
Řízky ze šunky a jiných masných výrobků
Ochucená másla, omáčtičky a chuťovky k minutkám

Doplňkové parametry

Kategorie: Všechny tituly
Autor: Alena Doležalová
Formát: 145 x 200 mm
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 112
Barevnost: černobílá, barevné přílohy, ilustrace
EAN: 9788073221119

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení