Remoska v moderní i babiččině kuchyni

Kód: 424
Neohodnoceno
349 Kč –14 %
W Remoska v moderní i babiččině kuchyni
349 Kč –14 % 299 Kč
Skladem (>5 ks)

Remosku používaly už naše babičky a co v ní upekly za dobroty... I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci. Uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Z obsahu:

Jakou remosku si pořídit?
Co bychom si určitě měli k remosce pořídit?
Na co si musíme dát pozor?
Jak správně péci v remosce
Časy pečení
Údržba a čištění remosky

Recepty z vepřového, hovězího, drůbežího a mletého masa

Pokrmy z ryb

Pokrmy z uzenin

Pokrmy z těstovin, brambor a zeleniny

Domácí chléb a další slané pečení

Sladké pokrmy

Moučníky

A ještě něco navíc... např. příprava domácí marmelády, vaření rýže v remosce, příprava řízků či škvaření sádla

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Hmotnost: 0.7 kg
Autor: Alena Doležalová
Formát: 170 x 240 mm
Vazba: Pevná
Počet stran: 216
Barevnost: Celobarevná na křídě
EAN: 9788073222413

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: