Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kód: 283
Neohodnoceno
299 Kč –20 %
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
299 Kč –20 % 239 Kč
Skladem

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

F 165 x 235 mm, brožovaná s klopami, 216 stran, celobarevná, křídový papír,
EAN 9788073221928  
                                                                         

Způsoby úpravy masa
Polévky
Domácí zabijačka
Zabijačkové výrobky
Domácí sekaná a další výrobky z mletého masa
Domácí uzené maso, uzené výrobky
Domácí šunka
Speciality z trouby a grilu
Pokrmy z vepřového masa
Vnitřnosti
Pár specialit z hovězího a telecího masa
Jehněčí a skopové maso
Králík
Konzervování masa a masných výrobků
Zeleninové přílohy a saláty



 

Doplňkové parametry

Kategorie: Doporučujeme
Autor: Alena Doležalová
Formát: 165 x 235 mm
Vazba: Brožovaná s klopami
Počet stran: 216
Barevnost: Celobarevná na křídě
EAN: 9788073221928

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení