Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Kód: 283
Neohodnoceno
299 Kč –20 %
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
299 Kč –20 % 239 Kč
Skladem

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

F 165 x 235 mm, brožovaná s klopami, 216 stran, celobarevná, křídový papír,
EAN 9788073221928  
                                                                         

Způsoby úpravy masa
Polévky
Domácí zabijačka
Zabijačkové výrobky
Domácí sekaná a další výrobky z mletého masa
Domácí uzené maso, uzené výrobky
Domácí šunka
Speciality z trouby a grilu
Pokrmy z vepřového masa
Vnitřnosti
Pár specialit z hovězího a telecího masa
Jehněčí a skopové maso
Králík
Konzervování masa a masných výrobků
Zeleninové přílohy a saláty



 

Doplňkové parametry

Kategorie: Doporučujeme
Autor: Alena Doležalová
Formát: 165 x 235 mm
Vazba: Brožovaná s klopami
Počet stran: 216
Barevnost: Celobarevná na křídě
EAN: 9788073221928

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: